Edu+Job, Vasa stadshus

Sommarjobbs-, rekryterings- & utbildningsevenemang

Edu+Job 2021 genomförs på webben och i sociala medier
På grund av den nuvarande, osäkra situationen har Edu+Job skjutits upp till 2022. Vi anser dock fortfarande att det är viktigt att hjälpa dem som söker studieplats att hitta till sina drömmars utbildning och de som drömmer om en ny karriär att ta sitt första steg mot ett nytt jobb.

Härmed kommer Edu+Job 2021 att implementeras online. Det är inte ett virtuellt evenemang, utan en resurswebbplats där du hittar svar på aktuella utbildnings- och rekryteringsfrågor året runt - även mycket information du kanske inte ens övervägt ännu. Sociala medier kommer att vara en viktig kanal under året, så det lönar sig att följa med Edu+Job Facebook och Edu+Job Instagram.

 

Vi ses på Edu+Job 2022 -evenemanget!
Lockar en intressant utbildningsbransch? Vill du prova på nåt nytt och få mer fart på karriären?

Edu+Job är till för alla intresserade eller som berörs av olika teman kring utbildning och arbetssökande, från ansökningsprocessen ända till själva rekryteringen och jobbet. På evenemanget representeras ett stort utbud karriär- och studiemöjligheter som du eventuellt inte ens visste om.

Oavsett om du är studerande, drömmer om att byta jobb, arbetslös eller studierådgivare hittar du allt du söker på Edu+Job och lite till – överraskande möjligheter ligger precis bakom hörnet!

Kom och möt din framtid!

» Bildgalleri från tidigare års evenemang