Utställare Karleby 2020

Klicka på logon för mera info om utställaren

  A   B   C   E   F   I   J   K   N   O   P   R   S   T   U   V   Y   Å

A

(T 35) Abilita Oy Ab

https://www.abilita.fi/

Abilita on alueemme suurin ICT-työnantaja. Kehitämme ja toimitamme tietojärjestelmiä Suomen kuntasektorille 35 vuoden kokemuksella.

 

(T 3) Attendo oy

www.attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Attendo on oikea paikka sinulle hoiva-alan ammattilainen, kun haluat tehdä vaihtelevaa työtä joustavilla työehdoilla. Haluamme sinun viihtyvän ja kokevan olevasi juuri oikeassa paikassa- tekemässä työtä, jolla on merkitys.

 

B

(T 25a) Barona

https://www.barona.fi/

Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle useisiin tuhansiin eri yrityksiin laajasti eri aloille. Meillä voi tehdä töitä hetken tai viipyä vuosia. Voit työllistyä suoraan meille tai kiinnostaviin asiakasyrityksiimme, ja tuemme sinua urasi eri käänteissä. Meille on tärkeää, että jokainen Baronan kautta työllistyvä henkilö löytää juuri hänen elämäntilanteeseen ja tavoitteisiinsa sopivan työpaikan. Tule käymään osastollamme juttelemassa lisää.

 

(T 33) Beamex

http://www.beamex.com

Beamex on johtava maailmanlaajuinen kalibrointijärjestelmien toimittaja, jonka päämääränä on luoda globaalille prosessiteollisuudelle parempia tapoja kalibroida. Beamex kehittää, valmistaa ja markkinoi laajaa valikoimaa kalibrointiin tarkoitettuja mittalaitteita, ohjelmistoja ja järjestelmiä sekä niihin liittyviä palveluita. Beamexin tytäryhtiöiden, myynnin tukitoimistojen ja kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta tuotteet ja palvelut ovat saatavilla yli 80 maassa. Beamexillä on yli 12 000 asiakasta ympäri maailmaa.

Beamex är en ledande global leverantör av kalibreringslösningar, vars huvudsyfte är att skapa bättre sätt att kalibrera för den globala processindustrin. Beamex utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett utbud av processverktyg för kalibrering av mätinstrument, programvara och system samt tjänster som relaterar till dem. Företagets produkter och tjänster är tillgängliga i mer än 80 länder genom dess dotterbolag, filialer och omfattande nätverk av återförsäljare. Beamex har över 12 000 kunder världen över.

(T 1) Best-Hall Oy

http://www.besthall.com/fi/

Best-Hall rakentaa kenties maailman parhaita halleja erilaisiin käyttötarkoituksiin niin kotimaisille kuin kansainvälisille markkinoille. Tarjoamme sekä lyhyempi- että pidempiaikaisia työsuhteita mm. suunnittelun, asennuksen, tuotannon, logistiikan, kunnossapidon tehtäviin.

Best-Hall bygger kanske värdens bästa hallar för olika ändamål både till den inhemska och internationella marknaden. Vi erbjuder både korta och långa arbetsförhållanden till många olika områden: planering, montage, produktion, logistik och underhåll.

(T 6) BillerudKorsnäs Finland Oy, Pietarsaaren paperitehdas

https://www.billerudkorsnas.com/

BillerudKorsnäs on johtava pakkausmateriaalien toimittaja. Olemme rento, kehittyvä ja kasvava kansainvälinen yritys, jolla on jalat tiukasti paikallisessa maaperässä Pietarsaaressa. Haluatko kasvaa mukanamme ja olla haastamassa perinteisiä pakkauksia ja pakkaamista kestävän tulevaisuuden puolesta?

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. BillerudKorsnäs är ett förbättringsinriktad internationellt företag med stark lokal förankring i Jakobstad som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

(T 15) Bolt.Works Oy

https://www.bolt.works/

 

 

C

(T 26) CABB Oy Kokkola

http://cabb-chemicals.com/en/

Hienokemikaalien sopimusvalmistaja. Tuotteet kasvinsuojeluaineita ja lääkeaineiden välituotteita. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Saksassa.

 

(T 5) Caverion Suomi Oy

https://www.caverion.fi/

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa.

Caverion bidrar med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur. Under 2018 omsatte vi cirka 2.2 miljarder EUR.

(K 13) Centria-ammattikorkeakoulu

http://www.centria.fi

Centria on ammattikorkeakoulu suurella sydämellä!

Centria on ammattikorkeakoulu suurella sydämellä!

E

(T 12) Esperi Care Oy

Esperi tarjoaa asumispalveluja eri asiakasryhmille ympäri Suomen. Kokkolassa meillä on 4 yksikköä, 1 ikäihmisille suunnattu ja 3 mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sunnattua yksikköä. Työllistämme 6300 vakituista työntekijää valtakunnallisesti, joista suurin osa on lähihoitajia.

Esperi bjuder på boendetjänster för kundgrupper runtom i Finland. Vi har 4 enheter i Kokkola, en för de äldre och 3 för mentalvårds- och missbruksklienter. Vi har 6300 fast anställda nationellt, av dessa är största delen närvårdare.

(T 17) Eures Sverige

 

 

F

(T 26) Freeport Cobalt

https://www.freeportcobalt.com/

Huippulaatuisten kobolttikemikaalien ja -hienopulvereiden tuottaja. Osa maailmanlaajuista Freeport-McMoran Inc. -konsernia.

 

(T 30) Fresh Servant Oy Ab

http://www.fresh.fi/

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki ja SalaattiMestari. Vuonna 2018 liikevaihtomme kasvoi n. 64 M euroon. Toimipisteemme ovat Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee yli 450 henkilöä.

Fresh Servant är ett innovativt och snabbt växande företag inom livsmedelsindustrin. Våra mest kända brand är Hetki-salladerna och Salaattimestari-salladsbarerna. Vår omsättning växte under år 2018 till 64 M€. Företaget har över 450 anställda.

I

(T 2) Invalidiliitto Asumispalvelut Oy,Kokkolan Validia-talo

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Validia Asuminen on kotimainen yritys ja osa invalidiliitto-konsernia. Etsimme joukkoomme lähihoitajia sekä valmistumisen kynnyksellä olevia lähihoitajaopiskelijoita.

 

(T 4) ISS Palvelut Oy

https://www.fi.issworld.com/

Etsimme jatkuvasti työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme. Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä! Meillä on töitä siivous-, ravintola- kiinteistöhuollontehtävissä.

 

J

(T 21b) JE Henkilöstöpalvelut Oy

https://www.jehp.fi/

Je Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa vuokratyövoimaa pääasiassa teollisuus- ja rakennusalalle. Toimistomme sijaitsee Pietarsaaressa, mutta tarjoamme työvoimaa ympäri Suomen asiakkaidemme tarpeiden mukaan.  Meillä on kysyntää esimerkiksi telinerakentajista ja eristäjistä. Rekrytoimme myös paljon aputyövoimaa teollisuuteen, jolloin alan koulutusta ei vielä vaadita, riittää kun työntekijällä on innokas asenne työtä kohtaan.  Avoimia paikkoja voit katsoa kotisivuiltamme www.jehp.fi, mutta kannattaa myös olla suoraan yhteydessä tai lähettää meille avoin hakemus. Nähdään messuilla!

JE Henkilöstöpalvelut Oy erbjuder hyresarbetskraft i huvudsak till industri- och byggbranscherna. Vårt kontor finns i Jakobstad, men vi kan erbjuda arbetskraft inom hela Finland enligt våra kunders behov. Speciellt stor efterfrågan har vi på ställningsbyggare och isolerare. Vi rekryterar även hjälpkarlar för industribranschen. Av dessa krävs ingen specifik branschutbildning, det räcker om arbetstagaren har en aktiv och positiv inställning till arbetet. Lediga arbetsplatser hittas via vår webbsida www.jehp.fi, men det lönar sig också att ta direkt kontakt med oss och att skicka in en öppen ansökan. Vi syns på mässan!

(T 34) Julkisten /hyvinvointialojen liitto

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry Pohjanmaan aluetoimisto Ammattiliitto lähellä sinua! JHL - Suomen monipuolisin ammattiliitto; luottamusmies apuanasi, yhdistys ja aluetoimisto palvelevat, työhyvinvointi, lakimies- ja oikeusapu.

Förbundet för den offentliga sektorn coh välfärdsområdena JHL rf Österbottens regionkontor Förbundet nära dig! JHL - Finlands mångsidigaste fackförbund; förtroendemannen hjälper, föreningen och regionkontoret står till tjänst, arbetarskydd, jurister och rättshjälp.

K

(T 20) Kalajoen kaupunki

https://www.kodiksikalajoki.fi/fi/

Kalajoella avoinna 150 työpaikkaa – hae nyt! Kalajoella etsitään eri alojen ammattilaisia yli 150 työtehtävään! Paikkoja on avoinna lähihoitajille, sairaanhoitajille, insinööreille, laitoshuoltajille, kokeille, toimitusjohtajalle, CNC-osaajille, hitsaajille, lääkäreille ja monelle muulle! Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta. Hienoja tontteja ja asuntoja on tarjolla niin keskustassa kuin meren läheisyydessäkin. Työpäivän jälkeen ei tarvitse lähteä merta edemmäs lomalle tai harrastuksiin, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä. Ole nopea, sillä haku on jo käynnissä! Tutustu avoimiin työpaikkoihin osoitteessa: https://www.kodiksikalajoki.fi/fi/

 

(K 12) Kaustisen Evankelinen Opisto

http://kaustisenopisto.fi

Kaustisen Evankelisen Opiston koulutukset: Kasvatus ja ohjausalan perustutkinnosta lastenohjaajaksi, Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta koulunkäynnin ohjaajaksi tai Hieronnan ammattitutkinnosta hierojaksi!   Muut koulutukset: Personal Trainer, Kansanmusiikki, Kaustislainen jäsenkorjaus ja Yrttihoitaja. Tervetuloa Opistolle!

 

(K 17) Kaustisen musiikkilukio

Kaustisen musiikkilukio on valtakunnallinen erikoislukio, jonka oppimäärässä painottuu musiikki. Musiikkilukiossa voit suorittaa myös yleislinjan opintoja. Pakollisten kurssien lisäksi meillä on tarjolla monia syventäviä ja soveltavia kursseja, haaveilit sitten lääkärin tai juristin ammatista.

 

(T 26) Kokkola Industrial Park – KIP

http://www.kip.fi/

Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä, jossa toimii 16 kemian- ja metallialan tuotantolaitosta sekä noin 60 palveluyritystä. Työllistämme 2 250 henkilöä, kesätyöntekijöitä yli 300. Alue täynnä mahdollisuuksia!

 

(T 26) Kokkolan Energia

https://www.kokkolanenergia.fi/fi/

Täyden palvelun energiayhtiö. Toimintaan kuuluu perinteinen sähkön, lämmön ja höyryn tuotanto, myynti ja jakelu.

 

(T 21a) Kokkolan Halpa-Halli Oy

https://yritys.halpahalli.fi/yritys/

HalpaHalli-kauppaketjuun kuuluu 35 myymälää ja verkkokauppa. Meillä työskentelee 1500 työntekijää, sekä vuosittain satoja kesätyöntekijöitä myymälöissä, HHKeittiöissä, logistiikkakeskuksella ja pääkonttorilla. HalpaHallista löytyy myös monipuolisesti työharjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille.

 

(T 14) Kokkolan kaupunki - Karleby stad

https://www.kokkola.fi/

Kokkolan kaupunki tarjoaa vuosittain kesätöitä noin 250 nuorelle. Tänä vuonna kesätyöpaikkoja voivat hakea vuosina 1999−2003 syntyneet nuoret. Kesätyöntekijöitä palkataan lähinnä erilaisiin avustaviin työtehtäviin. Kesätyön tarkoituksena on tutustuttaa nuoria työelämään ja eri ammatteihin.

Karleby stad erbjuder årligen ca 250 sommarjobb. Årets sommarjobb kan sökas av personer födda 1999−2003. Avsikten med sommarjobben är att introducera unga i arbetslivet och olika yrken, erbjuda dem möjlighet att få erfarenhet av lönearbete, underlätta deras val av yrke.

(K 15) Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

https://www.chydenius.fi/avoin-yliopisto/yhteistyo

Kaikille avoimet korkeakouluopinnot Keski-Pohjanmaalla. Keski-Pohjanmaalla tarjotaan runsaasti avoimia yliopisto-opintoja eri yliopistoista ja korkeakouluista. Opinnot ovat kaikille avoimia koulutustaustasta, tavoitteista ja iästä riippumatta. Opiskelu on joustavaa ja monimuotoista

 

(K 9) Kpedu, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

http://kpedu.fi

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille usealla eri toimialalla Keski-Pohjanmaan maakunnan alueella.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille usealla eri toimialalla Keski-Pohjanmaan maakunnan alueella.

( K 18) Kpedu, Ohjaavat mestarit -hanke

http://kpedu.fi

 

 

(K 10) Kuortaneen Urheiluopisto

https://www.kuortane.com/

 

 

N

(T 17) Nordjobb

https://www.nordjobb.org/fi/

 

 

O

(T 27c) Omapaja Oy

https://omapaja.fi/

 

 

(T 27b) Osallisuudella ja yhteistyöllä sujuviin oppimispolkuihin -hanke

https://tki.centria.fi/hanke/osallisuudella-ja-yhteistyolla-sujuviin-oppimispolkuihin/1896

Tarjoamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi: - Pop up -työnhakuohjausta työnhakijoille/opiskelijoille - Kansainväliseen rekrytointiin liittyvää pop up -neuvontaa työnantajille

 

(T 9) Osuuskauppa KPO

http://s-kanava.fi/kpo

Osuuskauppa KPO on Suomen suurimpia alueosuuskauppoja. Toimimme Ylivieskan, Kokkolan, Pietarsaaren ja Vaasan talousalueilla. Olemme alueemme market-kaupan markkina- ja hintajohtaja sekä markkinajohtajia polttoneste-, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, lisäksi harjoitamme auto-kauppaa. Työllistämme suoraan keskimäärin noin 1 700 palvelualan ammattilaista. ”Tule kuulemaan lisää meidän kesätyöpaikoista."

 

(T 13) Oy Prevex Ab

Muistatko ajat, jolloin et uhrannut ajatustakaan vesilukoille? Niinpä! Me taas nautimme niiden ajattelemisesta. Ja valmistamme vesilukkoja, jotka ovat maailman parhaita.

Kommer du ihåg när du senast tänkte på vattenlås? Högst antagligen inte, och då är det tur för dig att vi gör det, ständigt och jämt.

(T 32) Oy Snellman Ab

https://snellman.fi/fi/

Me Snellmanilla haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Teemme parhaamme, niin olemme aina tehneet. Teemme sellaista ruokaa minkä itse haluamme syödä ja teemme jatkuvasti parhaamme kehittääksemme suomanlaista elintarviketuotantoa. Kiinnostaako elintarvikeala, ehkä tulevaisuuden ammattisi löytyisi sieltä? Tervetuloa tapaamaan meidät messuilla.

Vi på Snellman vill ge människor möjlighet till något bättre. Vi gör vårt bästa, det har vi gjort och det vill vi fortsätta med. Vi gör sådan mat som vi själva vill äta och vi arbetar ständigt för att utveckla den finländska livsmedelsproduktionen. Välkommen och träffa oss på mässan om du är intresserad av livsmedelsbranschen och kanske ser ett framtida yrke inom den.

P

(T 21b) Pept Oy

Pept Oy Ab on vuonna 1992 perustettu perheyritys. Toimitamme pääasiassa asennuksia ja kokonaistoimituksia voimalaitosten, putkistojen, laitteiden sekä säiliöiden teline- ja eristystöiden osalta, suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen.

 

(T 17) Pohjanmaan Ely-keskus

 

 

(T 31) Pohjanmaan poliisilaitos / Polisinrättningen i Österbotten

https://www.poliisi.fi/pohjanmaa

Poliisiammattikorkeakoulun ja Pohjanmaan poliisilaitoksen yhteinen esittely poliisikoulutuksesta sekä poliisilaitoksesta työnantajana.

Polisyrkeshögskolan och polisinrättningen i Österbotten presenterar tillsammans polisutbildningen och polisinrättningen som arbetsgivare.

(T 17) Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto / Österbottens arbets- och näringsbyrå

http://toimistot.te-palvelut.fi/pohjanmaa

TE-toimisto on työmarkkinoiden asiantuntija. Neuvomme ja opastamme työnhaussa niin kotimaassa kuin muuallakin EU/ETA-alueella. Työnantajille tarjoamme rekrytointi- ja työnvälityspalveluja.

TE-byrån är expert på arbetsmarknaden. Vi ger råd och vägledning när det gäller jobbsökning - såväl i hemlandet som i hela EU/ETA-området. För arbetsgivare erbjuder vi rekryterings- och arbetsförmedlingstjänster.

(T 31) Poliisiammattikorkeakoulu - Polisyrkeshögskolan

https://www.poliisi.fi/poliisiammattikorkeakoulu

Poliisiammattikorkeakoulun ja Pohjanmaan poliisilaitoksen yhteinen esittely poliisikoulutuksesta sekä poliisilaitoksesta työnantajana.

Polisyrkeshögskolan och polisinrättningen i Österbotten presenterar tillsammans polisutbildningen och polisinrättningen som arbetsgivare.

R

(T 25b) R-kioski Oy

https://www.r-kioski.fi/kauppiaaksi/

R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa. R-kauppiaana saat käyttöösi R-kioskin vahvan brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän myymäläkonseptin sekä monipuoliset tukipalvelut.

R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa. R-kauppiaana saat käyttöösi R-kioskin vahvan brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän myymäläkonseptin sekä monipuoliset tukipalvelut.

S

(K 6) Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seamk

https://www.seamk.fi/

SeAMKissa voit opiskella agrologi, fysioterapeutti, geronomi, insinööri, kulttuurituottaja, restonomi, sairaanhoitaja, sosionomi, terveydenhoitaja, tradenomi ja rakennusmestari (AMK) -tutkintoja. Lue lisää koulutuksista ja hakemisesta: seamk.fi/haku.   Voit opiskella myös  joustavasti Avoimen AMKin kautta. Kurkista SeAMKin tarjontaan: seamk.fi/avoinamk .   Tule tapaamaan SeAMKilaisia Kokkolan ja Vaasan osastoilla, saat lisätietoa SeAMKin mahdollisuuksista!

SeAMKissa voit opiskella agrologi, fysioterapeutti, geronomi, insinööri, kulttuurituottaja, restonomi, sairaanhoitaja, sosionomi, terveydenhoitaja, tradenomi ja rakennusmestari (AMK) -tutkintoja. Lue lisää koulutuksista ja hakemisesta: seamk.fi/haku.   Voit opiskella myös  joustavasti Avoimen AMKin kautta. Kurkista SeAMKin tarjontaan: seamk.fi/avoinamk .   Tule tapaamaan SeAMKilaisia Kokkolan ja Vaasan osastoilla, saat lisätietoa SeAMKin mahdollisuuksista!

(K 11) Seurakuntaopisto

https://www.seurakuntaopisto.fi/

Seurakuntaopisto on yksityinen, hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksen erityisosaaja. Tarjoamme ammatillista peruskoulutusta, yleissivistävää ja valmentavaa koulutusta, ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta, työyhteisöjen kehittämispalveluja ja konsultointiavaltakunnallisesti.

 

(T 10) Sundström Ab

http://www.sundstroms.fi

Sundström Ab Oy on vanha perheyhtiö, jolla on viime vuosina ollut hyvä kasvu. Työllistämme nykyään noin 120 ihmistä, ja liikevaihtomme on yli 60 miljoonaa euroa. Pätevä henkilöstö, modernin tekniikan investoinnit sekä asiakkaiden tarpeita vastaavat räätälöidyt ratkaisut ovat mahdollistaneet menestyksemme. Toiminta-alojamme ovat maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi, kuljetus, salaojitus ja murskaus. Lisätietoja www.sundstroms.fi

Sundström Ab Oy är ett familjeföretag med långa anor som vuxit snabbt de senaste åren. Vi sysselsätter idag 120 personer och har en omsättning på 60 miljoner euro. Framgången har möjliggjorts tack vare kompetent personal, satsning på modern teknik samt skräddarsydda lösningar som möter kundens behov. Vi verkar inom jordbyggnad, spårbyggnad, asfaltering, transport, täckdikning och stenkrossning. Mera information www.sundstroms.fi

T

(T 17) TalentCoastline

 

 

(T 11) Tallqvist Infra Oy

https://www.tallqvist.fi/

Tallqvist on Kokkolassa 1965 perustettu maarakennus- ja kuljetusalan perheyritys. Tallqvist Infra keskittyy maansiirtoon ja Tallqvist Energy säiliöautokuljetuksiin. Toiminta-alueena on koko Suomi ja koko konserni työllistää noin 200 henkilöä.

Tallqvist är ett år 1965 grundat familjeföretag inom byggnads- och transportbranschen. Tallqvist Infras verksamhetsområde är inom jordbyggnad och Tallqvist Energy inom bränsletransporteringar. Koncernen är verksam i hela Finland och sysselsätter ca 200 personer.

(T 27a) Taloushallinnon ammattilaiset ry

Olemme taloushallintoalalla työskentelevien ammattiyhdistys. Tärkein tehtävämme on ajaa jäsentemme ammatillisia, oikeudellisia, sosiaalisia ja taloudellisia etuja. Meille on tärkeää, että alan palkkaus ja työehdot ja -olosuhteet paranevat ja että alalle saadaan yleissitova työehtosopimus.

 

(T 26) TETRA Chemicals Europe Oy

http://www.tetrachemicals.fi/

Kokkolan tehdas on Euroopan suurin kalsiumkloriditehdas. Emoyhtiö TETRA Technologies Inc. sijaitsee USA:ssa.

 

(T 22) Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo

https://www.eskoo.fi/

Olemme erityistä tukea tarvitsevien palveluita tuottava osaamiskeskus. Pietarsaaressa ja Tervajoella meillä on asumispalveluiden lisäksi päiväaikaista toimintaa. Henkilökuntamme osaamiseen panostetaan jatkuvasti.Teemme monipuolista ja vaativaa työtä tiedolla, tunteella ja tuella.

Olemme erityistä tukea tarvitsevien palveluita tuottava osaamiskeskus. Pietarsaaressa ja Tervajoella meillä on asumispalveluiden lisäksi päiväaikaista toimintaa. Henkilökuntamme osaamiseen panostetaan jatkuvasti.Teemme monipuolista ja vaativaa työtä tiedolla, tunteella ja tuella.

U

(T 26) Umicore Finland Oy

https://www.umicore.com/

Tuotamme Kokkolassa akkumateriaaleja, jotka tarjoavat tulevaisuuden ratkaisuja nykypäivän globaaleihin haasteisiin. Tuotteitamme käytetään esim. mobiililaitteiden ja sähköautojen akuissa, koska ne parantavat akkujen kestoa, laatua ja ladattavuutta. Työllistämme tällä hetkellä 260 henkilöä ja olemme vahvassa kasvussa. Tuotantomme alkoi Kokkolassa jo vuonna 1968. Kuulumme Umicore -konserniin, joka on johtava teknisten materiaalien tuottaja ja kierrättäjä.

 

(T 8) Uniflex Suomi Oy

http://www.uniflex.fi/

Uniflex on yksi Pohjoismaiden johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Tällä hetkellä rekrytoimme henkilökuntaa useille eri aloille. Uniflexin Suomen maayhtiön pääkonttori Uniflex Suomi Oy on Helsingissä ja Kokkolan toimipiste sijaitsee Pitkänsillankatu 24A:ssa.

Uniflex är ett av Nordens ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har specialiserat oss inom branscherna: industri, byggnad, logistik och experttjänster. Uniflex Finlands huvudkontor befinner sig i Helsingfors. I Karleby finns också ett Uniflex kontor på adressen Långbrogatan 24A.

(T 7) UPM

https://www.upmpulp.com/fi/upm-pietarsaari

UPM:n tehdasalue Pietarsaaressa on monipuolinen biometsäteollisuuden keskittymä, jossa lähialueiden puu jalostetaan sahatavaraksi, selluksi, paperiksi, paperijalosteiksi ja energiaksi. Tarjoamme kesätyöpaikkoja n. 80:lle kesällä 2020 - tule kuulemaan lisää monista mahdollisuuksistamme!

UPM:s fabriksområdet i Jakobstad är ett mångsidigt centrum för bioskogsindustri, där virke från närområdena förädlas till sågvara, cellulosa, papper, pappersprodukter och energi. Vi anställer ca. 80 sommararbetare under sommaren 2020 - kom och höra om våra många möjligheter för sommarjobb!

(K 16) Utbildning Nord - Koulutus Nord

https://utbnord.se

Koulutus Nord tarjoaa noin 30 eri ammattikoulutusta, jotka täyttävät Suomen, Ruotsin ja Norjan vaatimukset. Kansallisuuksien sekä koulutustyyppien kirjo luo oman erityisen ilmapiirin ja tekee oppilaitoksesta merkittävän, luovan pohjoismaisen kohtauspaikan.

Utbildning Nord erbjuder ett 30-tal olika yrkesutbildningar anpassade till alla tre ländernas krav. Bredden i såväl nationaliteter som typer av utbildningar skänker en alldeles speciell atmosfär och gör skolan till en stor kreativ nordisk mötesplats.

V

(K 4) Vaasan ammattikorkeakoulu, Vamk

VAMKin 12 päiväopintoina toteuttavasta koulutuksesta valmistuu insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja suomen ja englannin kielellä. Monimuoto-opintoina tarjoamme myös amk- ja ylempään amk-tutkintoon johtavia tutkintoja sekä avoimen ammattikorkeakoulun opintoja.

 

Y

(T 26) Yara Suomi

http://www.yara.fi/

Lannoiteyhtiö, joka tuottaa ratkaisuja tuottavaan ja kestävään maatalouteen. Osa maailmanlaajuista Yara International ASA -konsernia.

 

(K 14) Yrkesakademin i Österbotten

http://www.yrkesakademin.fi/

Yrkesutbildare i Österbotten

Yrkesutbildare i Österbotten

(K 5) Yrkeshögskolan Novia

http://novia.fi

 

 

(T 23) YTK-Yhdistys ry

https://ytk-yhdistys.fi/

Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutuksesta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä YTK-Yhdistykseen ja saada tukea muihinkin työelämän haasteisiin.

Att ha en kontinuerlig anställning är lyckosamt men inte självklart. När du inte har arbete får du skydd hos YTK. Vi betjänar snabbt och behändigt i alla ärenden som gäller utkomstskydd. Som komplett medlem får du stöd även med andra utmaningar i arbetslivet.

Å

(T 17) Åland

https://www.aland.ax/sv

 

Välkommen att jobba på Åland – Här behövs du! Gillar du hav, människor, strand- och nöjesliv är Åland den rätta sommarplatsen för dig. Under sommaren behöver vi en rejäl personalförstärkning på restauranger, barer, hotell, stugbyar, campingar, caféer och i butiker. Även inom vården är efterfrågan stor på sommarvikarier. För dig som vill flytta till Åland finns det en arbetsmarknad oavsett bransch. Arbetslösheten är låg och vi har brist på personer inom följande yrkesområden: • IT-specialister • jurister, förvaltnings- och sektionschefer, poliser • vård- och omsorgspersonal • jordbruks- och trädgårdsarbete • servitörer, kockar