Tervetuloa mukaan Edu+Job -tapahtumaan!

EDU+JOB SIIRTYY VUODELLE 2022

Haastavan ja alati kehittyvän koronatilanteen vuoksi olemme katsoneet järkevimmäksi vaihtoehdoksi, ettei Edu+Job -tapahtumaa järjestetä vuonna 2021 ollenkaan. 

Näistä syistä Edu+Job 2021 tullaan toteuttamaan verkossa ja somessa. Sivujen tarkoitus on pitää Edu+Job tämän välivuoden aikana pinnalla ja ”hengissä” vuoteen 2022 asti, jolloin tapahtuma palaisi taas normaalimuotoonsa. Sivulle kootaan linkkejä, vinkkejä, haastatteluja ja resursseja opiskeluun ja työnhakuun liittyen, keskittyen tuttuun ja totuttuun Vaasan ja Kokkolan seudun alueeseen. Sosiaalinen media tulee olemaan isossa osassa tätä kokonaisuutta. Kyseessä ei siis ole tiettyyn päivään ja aikaan sidottu virtuaalitapahtuma, vaan ympäri vuoden päivittyvä resurssisivusto.


Kokkolan Kampushalli 1.2.2022 |  Vaasan kaupungintalo 3.2.2022

Etsitkö huomisen huipputekijää? Kaipaako yrityksesi nostoa nuorten keskuudessa?

Edu+Jobissa pääset tapaamaan kasvotusten opintopolkua suunnittelevia sekä uramahdollisuuksia metsästäviä kävijöitä. Voit myös hyödyntää tapahtumaa yrityksesi tunnettuuden kasvattamiseen.
Me tarjoamme valmiit puitteet mahtavalle messukokemukselle!

Muistathan valmistautua tapahtumaan hyvissä ajoin ja huolella. Hyvin toteutettu messuosallistuminen tuottaa tuloksia vielä pitkään tapahtuman jälkeen. Nappaa tästä itsellesi ylös messujen muistilista.

ENNEN MESSUJA:
Satsaa suunnitteluun.
Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Panostamalla jo suunnitteluvaiheessa säästät itseltäsi resursseja myöhemmin.
Aseta tavoite. Kysy itseltäsi, mitä toivot ja mitä odotat messuilta. Selkeä päätavoite auttaa onnistuneen messukokemuksen saavuttamisessa.
Luo strategia. Miten saat houkuteltua kävijät osastollesi? Miten saat heidät sitoutumaan ensimmäistä kysymystä pidemmälle? Tee toimintasuunnitelma, älä jää passiiviseksi.
Kerro, missä olet. Käytä sosiaalista mediaa hyödyksesi ja anna ihmisten tietää, että olet tulossa paikalle. Auta kiinnostuneita kävijöitä löytämään sinut.

MESSUILLA:
Keskity olennaiseen.
Älä hötkyile turhia, mutta älä odota asioiden järjestävän itse itseään.
Erotu eduksesi. Ota aktiivisesti kontaktia kävijöihin ja ole kiinnostava! Mieleenpainuvat osastot muistetaan vielä myöhemminkin.
Kuuntele ja ole kiinnostunut. Olipa kyse sitten messukävijöistä tai muista näytteilleasettajista, hyvän mielikuvan luominen kantaa pitkälle.
Nauti messuista. Hyvä meininki näkyy, tarttuu ja vetää puoleensa. Parhaat messut ovat sellaiset, joilla kaikki viihtyvät. Muista, että hymy on helppo houkutin!

MESSUJEN JÄLKEEN:
Varmista riittävä aika jälkitoimille.
Takaa henkilöstölle riittävästi aikaa toteuttaa messukävijöille luvatut toimenpiteet.
Sitoudu lupauksiisi. Tee kävijöille sellaisia lupauksia, jotka sinun on mahdollista toteuttaa. Ylittämällä odotukset erotut kilpailijoista.
Muista henkilökohtainen kontaktointi. Tämä lisää luotettavuutta sekä syventää vuorovaikutusta sinun ja messukävijän välillä.

 

Ota yhteyttä:  

mikael
Myyntipäällikkö
Mikael Lindholm