Edu+Job, Vaasan kaupungintalo

Kesätyö-, rekrytointi- & koulutustapahtuma

Edu+Job 2021 toteutetaan verkossa ja somessa.
Edu+Job -tapahtuma on vallitsevan, epävarman tilanteen vuoksi päätetty siirtää vuodelle 2022. Koemme kuitenkin edelleen tärkeäksi auttaa opiskelupaikkaa etsiviä löytämään unelmiensa koulutusalan ja uudesta urapolusta haaveilevia ottamaan ensiaskeleensa kohti uutta työpaikkaa.

Näistä lähtökohdista motivoituneena Edu+Job 2021 tullaan toteuttamaan verkossa. Kyseessä ei ole virtuaalitapahtuma, vaan ympärivuotinen käytössäsi oleva resurssisivusto, josta löydät vastauksia juuri sinua askarruttaviin koulutus- ja rekryaiheisiin kysymyksiin – ja myös paljon sellaista tietoa, mitä et ehkä vielä ole tullut edes pohtineeksi. Some tulee olemaan myös olennainen osa tätä tulevaa kokonaisuutta, joten kannattaa ottaa kanavamme seurantaan: Edu+Job Facebook ja Edu+Job Instagram.

 

Nähdään livenä Edu+Job 2022 -tapahtumassa!
Kutkuttaako kiinnostava koululutusala? Uskaltaisitko uuteen uraputkeen?

Edu+Job on avoin kaikille niille, joita kiinnostaa ja koskettaa koulutuksen ja työnhaun ympärille rakentuvat erilaiset teemat, aina hakuprosessista varsinaiseen rekrytointiin ja työntekoon asti. Tapahtuma kokoaa yhteen valtavan määrän ura- ja opiskelumahdollisuuksia, joista et välttämättä ollut edes tietoinen.

Olitpa sitten opiskelija, työpaikan vaihdosta haaveileva, työtön tai vaikkapa opinto-ohjaaja, Edu+Jobista löydät etsimäsi ja enemmänkin – odottamaton tilaisuus voi tulla vastaan jo seuraavan kulman takana!

Tule siis tapaamaan tulevaisuutesi!

» Kuvagalleria edellisiltä vuosilta